Director web

Magazin online baterii

Magazin online baterii Baterii.biz este un magazin online complex de baterii tractiune, baterii semitractiune, baterii solare, baterii ups, baterii stationare, baterii auto, baterii utilitare, baterii vrla, utilizate in mai multe domenii. Baterii.biz distribuie baterii premium fabricate de producatori consacrati si certificati: Banner, Bosch, Enersys, Exide, Hoppecke, Midac Italia, Moll, Sonnenschein, Sunlight, Trojan, Varta. Bateriile comercializate in magazinul online baterii.biz au fost testate in conditii severe, dovedind eficienta si viabilitate ridicata. Bateriile sunt realizate cu tehnici de constructie usor diferite, in functie de aplicatia bateriei. Toate produsele au fost testate in cele mai severe conditii, conditii care depasesc cu mult standardele impuse de piata.

  • Cuvinte cheie: baterii tractiune, baterii semitractiune, baterii solare, baterii ups, baterii stationare, baterii auto, baterii utilitare, baterii vrla, baterii locomotive, baterii hobby

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Magazin online baterii'. Administratorii http://www.baterii.biz/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Magazin online baterii'. Administratorii http://www.baterii.biz/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.baterii.biz/
  • Telefon: 0755 419 113
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Ilfov
  • Localitate: Voluntari
  • Adresa: str. Erou Iancu Dumitru, nr. 17, Voluntari, Ilfov, cod postal 077190

Nici un comentariu pentru Magazin online baterii

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Magazin online baterii sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri