Director web

Piese Auto

Piese Auto Auto Engine Piese Auto – Diagnoza Computerizata: 1. Piesele auto in functie de calitate lor, originale cat si aftermarket sunt elemente cheie in functionaliatea optima a autovehiculelor. Firmele de piese auto vin in intampinarea clientului in a-i oferi un pret mai mic fata de service-uri. Avantajul firmei noastre este ca personalul va poate oferi si consultanta gratuita cu privire la montaj si achizitii, detinind cunostinte solide dobandite la cursuri specializate si practicate in service. 2. Diagnoza auto computerizata pentru toate marcile si tipurile de autovehicule (autoturisme, autoutilitare, camioane) cu exceptia motocicletelor. 3. Citirea codurilor de eroare. 4. Sterge codurilor de eroare. 5. Scriere chei, anulare imobilizator, programare-scriere injectoare, calibrare perne, servo directie, diagnoza completa pentru toate modulele vehiculului la adresa firme si deplasare oriunde in Bucuresti la cerere. Service rapid 0723.969.383

  • Slogan: Auto Engine - Piese auto - Seriozitate si Profesionalism
  • Cuvinte cheie: piese originale, piese aftermarket, piese ieftine, diagnoza auto, tester auto, OBD tester, service la domiciliu , service imediat

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Piese Auto'. Administratorii http://www.autoengine.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Piese Auto'. Administratorii http://www.autoengine.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.autoengine.ro
  • Telefon: 0723969383
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Str. General Barbu Vladoianu nr. 2, Sector 1, Bucuresti

Nici un comentariu pentru Piese Auto

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Piese Auto sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri