Director web

Piese si accesorii auto

Piese si accesorii auto Vrumauto.ro este un magazin virtual de piese auto dedicat tuturor marcilor auto si a fost infiintat cu scopul de a oferi clientilor sai o modalitate utila si usor accesibila de a cauta si comanda produsele dorite. Comercializam piese auto originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata Un alt avantaj pe care vi-l oferim este economia de timp. Veti fi scutiti de a alerga de la un magazin la altul si de a cauta cea mai buna varianta pentru dumneavoastra. Acum puteti comanda din fata calculatorului, iar produsele le veti primi in 24 ore la adresa specificata de dumneavostra. Va multumim pentru alegerea facuta si ne bucuram sa fim alaturi de dumneavoastra.

  • Cuvinte cheie: piese auto, acumulatori, acumulatori auto, baterii auto, baterii

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Piese si accesorii auto'. Administratorii http://www.vrumauto.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Piese si accesorii auto'. Administratorii http://www.vrumauto.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.vrumauto.ro
  • Telefon: 0734608148
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 5
  • Localitate: Bucuresti - Sector 5
  • Adresa: Bld. George Cosbuc nr 67

Nici un comentariu pentru Piese si accesorii auto

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Piese si accesorii auto sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri