Director web

Rulmenti Auto Industriali

Rulmenti Auto Industriali Comercializam toata gama de rulmenti pentru toate domeniile industriale la cele mai bune preturi. Societatea noastra importa, exporta si comercializeaza toate tipurile si brandurile de rulmenti industriali si auto din lumea intreaga. BEARING STOCK se bucura de un portofoliu impresionant: peste 2000 de companii din intreaga lume au avut incredere in serviciile noastre. Stocul de rulmenti se afla atat in proprietatea BEARING STOCK cat si a companiilor partenere. Astfel, in baza noastra de date veti gasi rapid exact ce cautati la un pret imbatabil.

  • Slogan: Rulmenti de Precizie Livrare din Stoc
  • Cuvinte cheie: rulment,rulmenti,rulmentul,rbr,rulment cutie viteza, rulment aer conditionat, rulment cu joc, rulment cu ace, rulment unisens, rulment tractor, rulment balotiera, rulment pentru vibratii, site, ciurur

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Rulmenti Auto Industriali'. Administratorii http://www.bearingshoponline.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Rulmenti Auto Industriali'. Administratorii http://www.bearingshoponline.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.bearingshoponline.ro
  • Telefon: +40740669009
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bacau
  • Localitate: Comanesti
  • Adresa: Str. VALEA POIENII Nr.17,

Nici un comentariu pentru Rulmenti Auto Industriali

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Rulmenti Auto Industriali sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri