Director web

Turbo's Hoet

Turbo's Hoet Turbo's Hoet este singura companie din Europa care poate garanta o calitate reala. Cum? Prin faptul ca este o companie bine organizata ce lucreaza la un nivel calitativ garantat cu echipamente adecvate. Departamentele noastre intrunesc o gama larga de standarde ISO. Acestea atesta calitatea turbosuflantelor reconditionate. Iar in ceea ce priveste turbosuflantele noi? TURBO'S HOET este distribuitorul oficial al tuturor marilor marci de turbosuflante. O combinatie ce garanteaza calitatea optima! Departamentele Turbo's Hoet functioneaza de multi ani conform standardelor ISO 9001. Pentru dumneavoastra, ca si client, acest lucru inseamna ca veti lucra cu o companie bine organizata care isi onoreaza toate angajamentele, o companie cu viziune si care este sensibila la nevoile clientilor sai.

  • Slogan: Numărul 1 în turbosuflante
  • Cuvinte cheie: Turbosuflante, reparatii turbosuflante, reparatii turbosuflante cluj, reconditionare turbo, reparatii turbosuflante, pret reparatii turbo, reconditionari turbosuflante, Reconditionari turbine Cluj, Tu

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Turbo's Hoet'. Administratorii http://www.turboshoet.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Turbo's Hoet'. Administratorii http://www.turboshoet.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.turboshoet.ro
  • Telefon: 0736 888 555
  • Fax: +40 372 200 199
  • Judet: Cluj
  • Localitate: Gilau
  • Adresa: Str. Principala nr. 1333 407310, Gilau, jud. Cluj

Nici un comentariu pentru Turbo's Hoet

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Turbo's Hoet sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri