Director web

Reparati cutii viteze

Reparati cutii viteze AtelierCutiiAutomate este un concept modern de service auto, parte componenta a brandului AutoKappa, ce ofera clientilor companiei servicii de reparare si mentenanta a cutiilor de viteze automate europene, americane si asiatice. AKAtelier conlucreaza cu service-uri de profil si producatori din Europa, ceea ce justifica un raport corect calitate-pret in serviciile oferite: reparatie, mentenanta, vanzare de piese originale, noi si second-hand.

AKAtelier este reprezentata de o echipa tanara de ingineri auto, instruiti in Germania si Spania, specialisti in domeniul cutiilor de viteze automate.

  • Cuvinte cheie: reparatii cutii viteze, reparatii cutii viteze automate, service cutii automate, reparatii cutii de viteze automate

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Reparati cutii viteze'. Administratorii http://www.ateliercutiiautomate.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Reparati cutii viteze'. Administratorii http://www.ateliercutiiautomate.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.ateliercutiiautomate.ro
  • Telefon: 0740060832
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Dolj
  • Localitate: Craiova
  • Adresa: Craiova, str. Bariera Valcii, nr.51

Nici un comentariu pentru Reparati cutii viteze

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Reparati cutii viteze sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri