Director web

Tractari cluj. Asistenta rutiera in cluj in tara si ue la cele mai avantajoase preturi

Tractari cluj. Asistenta rutiera in cluj in tara si ue la cele mai avantajoase preturi Tractam si transportam masini avariate pe platforma specializata: incarcarea si descarcarea autovehiculului avariat in conditii de siguranta, tractarea autovehiculului la destinatie (politie, service, garaj), identificarea unui service auto specializat agreat de dumneavoastra in vederea programarii pentru reparatii, asigurarea autovehiculului transportat inclusa, transportul persoanelor din autovehiculul avariat la destinatie. Venim in ajutorul automobilistilor practicand tarife reale, iar la noi nu exista nu, sau nu se poate. Toate problemele au o rezolvare iar noi o sa gasim tot timpul o solutie convenabila pentru ambele parti.

  • Cuvinte cheie: tractari cluj, tractari auto cluj, tractari cluj non stop, remorcari cluj non stop, tractari auto non stop

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Tractari cluj. Asistenta rutiera in cluj in tara si ue la cele mai avantajoase preturi'. Administratorii http://www.tractari-auto-cluj.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Tractari cluj. Asistenta rutiera in cluj in tara si ue la cele mai avantajoase preturi'. Administratorii http://www.tractari-auto-cluj.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.tractari-auto-cluj.ro
  • Telefon: 0741483539
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Cluj
  • Localitate: Cluj-Napoca
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Tractari cluj. Asistenta rutiera in cluj in tara si ue la cele mai avantajoase preturi

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Tractari cluj. Asistenta rutiera in cluj in tara si ue la cele mai avantajoase preturi sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri