Director web

Folie protectie faruri

Folie protectie faruri Detail Protekt - aplicam folie protectie faruri si proiectoare transparenta impotriva matuirii sau spargerii, pastrand aspectul clar si performanta lor, rezistand la toate conditiile meteorologice +/- . Montajul foliei pe faruri dureaza in jur de 30 minute. Daca este nevoie si de polisharea farurilor, poate dura intre 1-2 ore. Folia de protecţie faruri se instalează rapid, folosind un suport autoadeziv pentru o potrivire perfecta.

  • Cuvinte cheie: folie faruri, folie protectie faruri, folie transparenta faruri, folie anticriblura faruri, folie caroserie, folie protectie vopsea, folie protectie proiectoare, polish faruri

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Folie protectie faruri'. Administratorii http://www.folie-faruri.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Folie protectie faruri'. Administratorii http://www.folie-faruri.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.folie-faruri.ro
  • Telefon: 0763759966
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 5
  • Localitate: Bucuresti - Sector 5
  • Adresa: str. Fabrica de Chibrituri 13-15

Nici un comentariu pentru Folie protectie faruri

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Folie protectie faruri sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri