Director web

Magazin licente Microsoft Windows, Office, Visual

Magazin licente Microsoft Windows, Office, Visual Firma Senetic ofera licente Microsoft pentru clienţi finali din diferite medii: firme, instituţii de invatamant institutii publice, dar şi reselleri şi firme din domeniul IT, informatic, programarii. Senetic relationeaza cu mulţi distribuitori IT. Clienţii noştri se pot bucura de cele mai bune preţuri la licenta Microsoft. Mai mult, clientii au parte de un timp micsorat de realizare a comenzilor. Senetic vinde urmatoarele modele de licenta Microsoft: Open Academic la preturile cele mai scazute de pe piata informatica.

  • Cuvinte cheie: hp, server, servere, senetic, ibm, juniper, cisco, routere, switch-uri

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Magazin licente Microsoft Windows, Office, Visual'. Administratorii http://www.senetic.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Magazin licente Microsoft Windows, Office, Visual'. Administratorii http://www.senetic.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.senetic.ro/
  • Telefon: (31) 228 83 00
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Electromagnetica Business ParkCalea Rahovei nr. 266-268Corp 3, Etaj 1, Birou 7050912 Bucuresti, Sector 5

Nici un comentariu pentru Magazin licente Microsoft Windows, Office, Visual

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Magazin licente Microsoft Windows, Office, Visual sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul