Director web

Solutii CAD/CAM/CAE/PLM INAS SA

Solutii CAD/CAM/CAE/PLM INAS SA Prezenta pe piata de profil din Romania inca din anul 1991, INAS S.A. este astazi unul dintre principalii furnizori de solutii CAD/CAM/CAE/PLM si servicii conexe, pentru industria romaneasca. Inca de la infiintare, INAS s-a remarcat prin orientarea constanta catre client si prin preocuparea de a introduce pe piata produse software complete si inovative care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale utilizatorilor sai. Avand si o bogata experienta practica, acumulata ca urmare a colaborarilor cu parteneri de prestigiu atat din industria romaneasca cat si din strainatate, specialistii INAS furnizeaza consultanta tehnica de specialitate in domeniul ingineresc, respectiv servicii de proiectare si analiza, pentru o gama larga de domenii industriale, de la constructia de autovehicule si masini grele la industria nucleara si aparare.

  • Cuvinte cheie: Ansys, Creo Parametric, Creo Direct, Creo View, Arbortext, Mathcad, Magmasoft, Moldex3D, Bentley, NCG CAM, CGTech

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Solutii CAD/CAM/CAE/PLM INAS SA '. Administratorii http://www.inas.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Solutii CAD/CAM/CAE/PLM INAS SA '. Administratorii http://www.inas.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.inas.ro
  • Telefon: 40251438789
  • Fax: 40251426335
  • Judet: Dolj
  • Localitate: Craiova
  • Adresa: Str. Nicolae Romanescu Nr. 37C

Nici un comentariu pentru Solutii CAD/CAM/CAE/PLM INAS SA

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Solutii CAD/CAM/CAE/PLM INAS SA sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul