Director web

Solutii soft magazin si restaurant

Solutii soft magazin si restaurant Solutii complete de gestiune stocuri, soft gestiune magazin, soft restaurant. MicroMagazin este o solutie simpla si eficienta de gestionarea a magazinului, o solutie care sa va ajute sa vindeti mai rapid si sa evitati momentele de aglomerare a clientilor la casa, o solutie care va permite sa monitorizati si sa stiti exact fiecare vanzator cat a vandut si cati bani trebuie sa predea la sfarsit de zi. Vanzarea prin coduri de bare elimina greselile la operarea vanzarilor pe casa de marcat si necesitatea retinerii sutelor de coduri pentru produse, ceea ce se va traduce in viteza crescuta de lucru si eficacitate.

  • Cuvinte cheie: soft magazin, soft restaurant, gestiune magazin, gestiune restaurant

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Solutii soft magazin si restaurant'. Administratorii http://www.micro-erp.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Solutii soft magazin si restaurant'. Administratorii http://www.micro-erp.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.micro-erp.ro
  • Telefon: 0359885236
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bihor
  • Localitate: Oradea
  • Adresa: Nojoridului, nr. 23

Nici un comentariu pentru Solutii soft magazin si restaurant

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Solutii soft magazin si restaurant sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul