Director web

Zgarda electrica pentru dresaj - Zgarda anti-latrat

Zgarda electrica pentru dresaj - Zgarda anti-latrat Vânzarea produselor pentru câini, în special a zgărzilor electronice de dresaj, este prioritatea și pasiunea noastră încă din anul 2007. De atunci ne-am extins, și acum putem oferi clienților noștri un sortiment larg de zgărzi electronice de dresaj și alte tipuri de echipamente electronice pentru câini. Ne străduim să oferim consumatorilor o ofertă cât mai variată de produse performante. Întreținem bune relații cu producătorii și facem eforturi ca oferta noastră să corespundă permanent celor mai noi trenduri. Scopul este acela de a oferi clientului produse de calitate, care satisfac cele mai exigente cerințe, la un preț rezonabil. Ne dorim ca toți clienții noștri să fie mulțumiți. Produsele noastre sunt cumpărate mai ales de proprietari și de mici crescători de câini. Colaborăm însă și cu centrele de dresaj, chinologi și veterinari. Rețeaua noastră de magazine acoperă toată Europa Centrală și de Est.

  • Cuvinte cheie: Zgarda anti-latrat,zgarda dresaj,Zgarda Dresaj Caine,Gard electronic invizibil,Gard electric,zgarda electrica

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Zgarda electrica pentru dresaj - Zgarda anti-latrat'. Administratorii https://www.zgarda-dresaj.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Zgarda electrica pentru dresaj - Zgarda anti-latrat'. Administratorii https://www.zgarda-dresaj.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.zgarda-dresaj.ro/
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 4
  • Localitate: Bucuresti - Sector 4
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Zgarda electrica pentru dresaj - Zgarda anti-latrat

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Zgarda electrica pentru dresaj - Zgarda anti-latrat sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul