Director web

Produse de autoaparare

Produse de autoaparare Pentru onorarea comenzilor din tara folosim ca transportator compania de curierat rapid Urgent Curier sau BooKurier. Dupa finalizarea comenzii pe site-ul www.oferteshop.ro, veti fi contactat telefonic sau prin email de catre unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare. Majoritatea produselor se livreaza imediat din stoc, in maxim 24 - 48 ore ( curier rapid ) iar 3-5 zile ( posta romana ) de la confirmarea telefonica a comenzii. Produsele care nu se afla pe stoc vor fi livrate intr-un termen stabilit de comun acord cu clientul.

  • Slogan: Boxe audio karaoke
  • Cuvinte cheie: magazin online cu cadouri originale ,produse teleshopping vazute la tv, produse de autoaparare, lanterne cu electrosocuri, centura de masaj si sauna, cadouri originale barbati, mop cu aburi oferte, ni

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Produse de autoaparare'. Administratorii http://www.oferteshop.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Produse de autoaparare'. Administratorii http://www.oferteshop.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.oferteshop.ro
  • Telefon: 0766560917
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Bucuresti

Nici un comentariu pentru Produse de autoaparare

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Produse de autoaparare sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri