Director web

Bijuterii vintage by artantik

Bijuterii vintage by artantik Bijuterii Vintage by www.ArtAntik.ro – blog dedicat iubitorilor si colectionarilor de bijuterii vintage & antiques. Cu ajutorul experientei noastre in acest domeniu si a aportului venit din partea membrilor acestei comunitatii a colectionarilor, ne propunem sa dezbatem subiecte de interes comun privind bijuteriile vintage & antiques: istoria bijuteriilor de epoca – stiluri & traditii, tehnici si perioade, brand-uri si designeri, remake-uri & revival , stiluri si tehnici contemporane etc. Articolele blogului www.bijuteriivintage.ro, vor cuprinde informatii documentare si prezentarea unor bijuterii disponibile in oferta de vanzare a magazinul online www.artantik.ro Asteptam cu deosebit interes pareri, informatii documentare si comentariile dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare si comenzi ne puteti contacta si la: Telefon: +40 727826845 +40 7ARTANTIK E-mail: art.antik@yahoo.com office@artantik.ro

  • Slogan: artantik exploreaza cu un click
  • Cuvinte cheie: bijuterii vintage, bijuterii antiques

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Bijuterii vintage by artantik'. Administratorii http://www.bijuteriivintage.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Bijuterii vintage by artantik'. Administratorii http://www.bijuteriivintage.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.bijuteriivintage.ro
  • Telefon: 0727826845
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Bijuterii vintage by artantik

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Bijuterii vintage by artantik sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri