Director web

Superprofil Romania

Superprofil Romania Superprofil Romania este unic importator al brand-ului de plinta din MDF “SuperProfil" cu o gama foarte variata de culori si modele. Parchetul laminat Kronotex, Fabricat in Germania completeaza gama de produse prezenta pe stocul local cu livrare imediata.

Structura inovativa a suprafeței se apropie, mai mult că niciodată, de structura lemnului sau a pietrei. Dispunem de o gamă enormă de decoruri din care poți alege și poți chiar implementa propriul tău stil.

În gamă găsești parchet laminat care se apropie de stejarul clasic sau cu aspect mai contemporan, parchet cu un aspect cât mai apropiat de lemnul din natură sau ceva mai trendy, modele deosebite sau de o singură culoare, lucioase sau mate. Creativitatea nu are limite cu parchetul laminat KRONOTEX. Sunt simplu de montat, rezistă traficului intens și sunt ușor de curățat. Te vei bucura de el pentru mult timp și cu efort relativ scăzut.

Colecția de parchet laminat SUPERIOR este un parchet modern din lemn, realizat cu ajutorul celei mai recente tehnologii. Această colecție de parchet laminat este solutia ideala pentru orice interior.

GHID DE MONTARE A PARCHETULUI LAMINAT

Nu există niciun motiv să nu vă instalați singur. Iar pardoseala KRONOTEX este destul de ușor de așezat, chiar și pentru cei fără experiență. Panourile folosesc un sistem „Clic” cu limbă și canelură care vă permite să combinați pur și simplu panourile fără a fi nevoie de cunoștințe sau instrumente speciale. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, este important să urmați câteva reguli de bază înainte și după instalare.

  • Cuvinte cheie: parchet laminat, pardoseli, pardoseala, Kronotex, plinta, MDF, lemn, amenajare interioara

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Superprofil Romania'. Administratorii https://superprofil.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Superprofil Romania'. Administratorii https://superprofil.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://superprofil.ro/
  • Telefon: +40 756 155 663
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Ilfov
  • Localitate: Chiajna
  • Adresa: Strada Industriilor nr. 195C, Chiajna, Ilfov

Nici un comentariu pentru Superprofil Romania

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Superprofil Romania sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul