Director web

Magazine online de incaltaminte pentru copii si bebelusi

 Magazine online de incaltaminte pentru copii si bebelusi Magazin online de incaltaminte din piele naturala pentru copii si bebelusi la preturi accesibile. In magazinul nostru veti gasi o gama larga de marimi si modele. Oferim modele variate de o calitate inalta pentru toate varstele. Noi din firma Kolev and Kolev alegem cu mare atentie materialele cu care lucram si suntem deosebit de atenti chiar si la cele mai mici detalii. Specialistii nostri sunt extrem de atenti la crearea designului, urmand cele mai noi tendinte, pentru ca asa cum stim cu totii copiii vreau sa poarte pantofii pe care le place. Noi oferim produse inovatoare cum ar fi de exemplu: pantofi pentru bebelusi cu fermoar care inconjoara talpa, adidasi din piele naturala si ghetutele pentru bebelusi cu doua fermoare. Urmarim cele mai noi tendinte actuale in fabricarea de incaltaminte pentru copii si aplicam inovatiile tehnice in practica – fapt care face pantofii KK mai confortabili, cu fiabilitate neintrecuta si durabilitate, si in plus mai atragatori pentru copii.

  • Cuvinte cheie: pantofi, copii, incaltaminte, bebelusi, baieti, fete, ieftine, ghete, cizme, balerini, branturi, adidasi, tenisi, pantofi de turism, pantofi sport, casual, pantofiori, botosei, ciorapi,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la ' Magazine online de incaltaminte pentru copii si bebelusi'. Administratorii http://www.kkshoes.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la ' Magazine online de incaltaminte pentru copii si bebelusi'. Administratorii http://www.kkshoes.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.kkshoes.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Magazine online de incaltaminte pentru copii si bebelusi

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Magazine online de incaltaminte pentru copii si bebelusi sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul