Director web

itDepot Site lider pentru echipamente hardware si consumabile B2B

itDepot Site lider pentru echipamente hardware si consumabile B2B CE PUTEM FACE PENTRU COMPANIA TA IT Depot iti ofera solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software. Inovam pentru tine prin cele mai noi tehnologii Iti livram solutii complete Te consiliem in alegerile pe care le faci In gama noastra de produse regasesti echipamente performante la cele mai bune preturi, printre care: cititoare coduri de bare, scannere cod de bare, imprimante de etichete, imprimante carduri. imprimante portabile, telefoane rezistente, tablete rezistente, terminale portabile, cantare electronice. Pentru o utilizare eficienta a acestor echipamente iti oferim si o varietate mare de consumabile si accesorii: riboane, etichete autocolante, role de hartie pentru casele de marcat, suporturi cititoare coduri bare, acumulatoare si alimentatoare, capete de printare pentru imprimantele termice. Intra in legatura cu noi pentru a beneficia de solutii personalizate pentru afacerea ta. Ape

  • Slogan: itDepot
  • Cuvinte cheie: scaner cod de bare cititoare coduri de bare Imprimante etichete imprimanta etichete imprimanta de etichete imprimante etichete imprimare etichete imprimante pentru etichete imprimanta pentru etichete

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'itDepot Site lider pentru echipamente hardware si consumabile B2B'. Administratorii https://www.itdepot.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'itDepot Site lider pentru echipamente hardware si consumabile B2B'. Administratorii https://www.itdepot.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.itdepot.ro/
  • Telefon: 0317-102-310
  • Fax: 021-310-74-83
  • Judet: Bucuresti - Sector 5
  • Localitate: Bucuresti - Sector 5
  • Adresa: Bd. Tudor Vladimirescu 45, Tati Center, Sector 5, Bucuresti, Romania Program: L-V 09:00 - 18:00

Nici un comentariu pentru itDepot Site lider pentru echipamente hardware si consumabile B2B

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul itDepot Site lider pentru echipamente hardware si consumabile B2B sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul