Director web

Magazin statie radio auto CB si antene

Magazin  statie radio auto CB si antene Vox Comp va pune la dispozitie statii emisie receptie in frecventa libera sau inchiriata de inalta performant si fiabilitate, direct importator distribuitor in Romania al produselor de calitate: TEAM (GERMANIA) & Danita (DANEMARCA). statii radio profesionale Firmele TEAM & Danita sunt recunoscute ca fiind printre cei mai mari producatori in domeniul sistemelor de comunicatii, produsele lor distingandu-se prin tehnologia de ultima generatie cu care sunt dotate cat si printr-o fiabilitate remarcabila. Statie radio auto, statii emisie receptie si accesorii auto, magazin statii radio cb, statii radio ieftine, Magazin online statii radio CB si antene, statie radio pentru taxi, antena auto, antena statie, statie radio pentru tir camion

  • Slogan: Cele mai ieftine statii radio
  • Cuvinte cheie: statie, radio,PMR, UHF, VHF, portabila, profesionala, frecventa, libera

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Magazin statie radio auto CB si antene'. Administratorii http://www.statiiradio-vox.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Magazin statie radio auto CB si antene'. Administratorii http://www.statiiradio-vox.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.statiiradio-vox.ro
  • Telefon: 0723161115
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Drumul Taberei 34

Nici un comentariu pentru Magazin statie radio auto CB si antene

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Magazin statie radio auto CB si antene sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul