Director web

Statii radio pentru auto si antene CB

Statii radio pentru auto si antene CB Vox Comp va pune la dispozitie statii emisie receptie in frecventa libera sau inchiriata de inalta performant si fiabilitate, direct importator distribuitor in Romania al produselor de calitate: TEAM (GERMANIA) & Danita (DANEMARCA). statii radio profesionale Firmele TEAM & Danita sunt recunoscute ca fiind printre cei mai mari producatori in domeniul sistemelor de comunicatii, produsele lor distingandu-se prin tehnologia de ultima generatie cu care sunt dotate cat si printr-o fiabilitate remarcabila. Statie radio auto, statii emisie receptie si accesorii auto, magazin statii radio cb, statii radio ieftine, Magazin online statii radio CB si antene, statie radio pentru taxi, antena auto, antena statie, statie radio pentru tir camion

  • Slogan: Cele mai calitative statii radio
  • Cuvinte cheie: statie, statii, radio, auto, emisie, receptie, CB, 27mhz, team, tti, midland, cobra, megawatt, alan, president,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Statii radio pentru auto si antene CB'. Administratorii http://www.voxcomp.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Statii radio pentru auto si antene CB'. Administratorii http://www.voxcomp.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.voxcomp.ro
  • Telefon: 0723161115
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Drumul Taberei 35

Nici un comentariu pentru Statii radio pentru auto si antene CB

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Statii radio pentru auto si antene CB sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt




Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri