Director web

Pretty girl este o firma de haine de dama office-casual

Pretty girl este o firma de haine de dama office-casual Pretty girl concepe colectii de haine office, casual , carora li se atribuie detalii realizate minutios de catre confectionerii profesionisti. Design-ul tinutelor acorda clientelor un surplus de feminitate si eleganta rafinata. Colectiile Pretty Girl sunt in concordanta cu noile tendinte vestimentare , imprimeurile ,croiala , cromatica si stilul in care acestea sunt realizate iti vor asigura un look impecabil .

  • Cuvinte cheie: Haine office,haine casual,pretty girl,rochii dama,rochii office,tendinte vestimentare,haine dama

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Pretty girl este o firma de haine de dama office-casual'. Administratorii http://pretty-girl.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Pretty girl este o firma de haine de dama office-casual'. Administratorii http://pretty-girl.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://pretty-girl.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Pretty girl este o firma de haine de dama office-casual

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Pretty girl este o firma de haine de dama office-casual sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul