Director web

Producator tricouri culori si gama de marimi variate

Producator tricouri culori si gama de marimi variate Oferindu-le clientilor nostri produse si servicii de calitate si in timpul promis contribuim la cresterea prestigiului acestora si deasemenea avem certitudinea ca acel client va continua relatia de afaceri inceputa cu noi. Printre cele mai comercializate produse se numara: tricouri, pixuri, pungi, snururi pentru ecusoane, brichete,  scrumiere,  sepci, umbrele, genti, rucsaci, salopete, uniforme, combinezoane, geci, halate, bocanci,  manusi, truse sanitare, veste reflectorizante, banere.Toate produsele vor fi personalizate in functie de preferintele. Oferim serviciile de serigrafie, transfer termic, imprimare, broderie, inscriptionare, personalizare.Lucram cu materiale de cea mai buna calitate,  produse in Romania dar si importate de la cei mai importanti producatori. Producem sau aducem la comanda,  in conditii avantajoase: tricouri polo maneca scurta si maneca lunga,  tricouri clasice maneca scurta,  tricouri de dama,  tricouri de copii,  intr-o mare varietate de culori,  densitati si in gama de marimi.

  • Slogan: All Promotion - Cel mai mare site de tricouri
  • Cuvinte cheie: tricouri simple,tricouri polo,tricouri polo dama,tricouri polo barbati,tricouri simple femei,tricouri copii,jachete simple,jachete fleece,jachete fleece,tricouri personalizate,veste polar,veste,bocanc

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Producator tricouri culori si gama de marimi variate'. Administratorii http://www.allpromotion.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Producator tricouri culori si gama de marimi variate'. Administratorii http://www.allpromotion.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.allpromotion.ro
  • Telefon: 0721855182
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa: Cezar Bolliac, Nr. 48

Nici un comentariu pentru Producator tricouri culori si gama de marimi variate

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Producator tricouri culori si gama de marimi variate sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul