Director web

Nappo Shoes - Botine dama, ghete dama, cizme dama, bocanci dama

Nappo Shoes - Botine dama, ghete dama, cizme dama, bocanci dama Nappo Shoes - Pentru femeia care-si exprima personalitatea prin eleganta si stil. Descopera valorile si produsele brandului Nappo: Botine, Ghete, Cizme, Bocanci. Obiectivul nostru principal a fost si continua sa fie realizarea si promovarea pe piata romaneasca si europeana a unor produse de incaltaminte din piele superioara, cu un design deosebit si o calitate mult peste nivelul actual. Identitatea noastra se bazeaza pe o imbinare armonioasa intre clasic si modern, brandul adresandu-se in totalitate femeilor care ascund adevarate dive in spatele subtilitatii stilului personal. Noi credem inainte de toate in eleganta, spiritualitate si rafinament.

  • Cuvinte cheie: ghete dama piele, cizme dama piele, bocanci dama piele, incaltaminte dama piele

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Nappo Shoes - Botine dama, ghete dama, cizme dama, bocanci dama'. Administratorii http://www.nappo-shoes.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Nappo Shoes - Botine dama, ghete dama, cizme dama, bocanci dama'. Administratorii http://www.nappo-shoes.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.nappo-shoes.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Cluj
  • Localitate: Cluj-Napoca
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Nappo Shoes - Botine dama, ghete dama, cizme dama, bocanci dama

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Nappo Shoes - Botine dama, ghete dama, cizme dama, bocanci dama sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul