Director web

Capri Pizza livrari pizza la domiciliu Bucuresti, sector 6

Capri Pizza livrari pizza la domiciliu Bucuresti, sector 6 Capri Pizza livrari pizza la domiciliu sector 6, Militari, Drumul Taberei, ofera o varietate de preparate culinare proaspete si de calitate: pizza la cuptor cu lemne cu blat clasic sau crocant, paste de casa proaspete, preparate la gratar, preparate calde, garnituri, salate, sandwich-uri, deserturi.

  • Cuvinte cheie: pizza, Capri Pizza, Capri, livrari pizza, comenzi pizza, livrari la domiciliu, comenzi pizza sector 6, pizza cuptor cu lemne, pizzerie, catering, restaurante, livrare, comenzi pizza militari, pizza la

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Capri Pizza livrari pizza la domiciliu Bucuresti, sector 6'. Administratorii http://www.capripizza.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Capri Pizza livrari pizza la domiciliu Bucuresti, sector 6'. Administratorii http://www.capripizza.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.capripizza.ro
  • Telefon: 0214442101 / 0729442530
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Adresa:B-dul Timisoara, nr. 60C

Nici un comentariu pentru Capri Pizza livrari pizza la domiciliu Bucuresti, sector 6

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Capri Pizza livrari pizza la domiciliu Bucuresti, sector 6 sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul