Director web

Torturi nunta

Torturi nunta Magazin online de torturi si prajituri. Asa cum vei simti de la prima degustare te imbiem cu retete fantastice, combinatii savuroase si gusturi noi, delicatese de care nu te vei plictisi niciodata. Decorurile pentru torturi de copii sunt realizate manual din fondant de calitate superioara, martipan sau iceing care nu este foarte dulce. Figurinele sunt mari, au intre 150 si 300 de grame si reprezinta eroi indragiti de copii, sunt primele savurate de catre invitati sau pastrate mult timp neatinse de catre sarbatorit. Mai multe detalii pe pagina: etorturi.ro

  • Cuvinte cheie: cofetarie online, torturi botez, torturi nunta, torturi copii, tort personalizat, comanda tort in Bucuresti, tort la comanda Bucuresti

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Torturi nunta'. Administratorii https://etorturi.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Torturi nunta'. Administratorii https://etorturi.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://etorturi.ro/
  • Telefon: 0727709344
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Torturi nunta

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Torturi nunta sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri