Director web

Magazin online Samsonite Romania

Magazin online Samsonite Romania Identificand trendurile si interpretand continua evolutie a nevoilor calatorului modern, Samsonite continua sa conduca piata cu produse de calatorie inovative, de cea mai buna calitate, cu designuri stilizate. Cumpara online trolere si genti de calatorie, rucsacuri laptop, genti business, serviete si diplomate laptop, bagaje de mana si accesorii de cea mai buna calitate, la preturi accesibile. Transportul este gratuit.

  • Cuvinte cheie: Samsonite, Samsonite Romania, trolere, troller, troler, spinner, valize, genti de calatorie, rucsacuri laptop, genti business, bagaje de mana, valize de mana, ghiozdane, penare, ghiozdan scoala, serv

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Magazin online Samsonite Romania'. Administratorii http://www.samsonite.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Magazin online Samsonite Romania'. Administratorii http://www.samsonite.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.samsonite.ro
  • Telefon: 0729440445
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Adresa: Str. Liveni, nr 43, sector 4, Bucuresti

Nici un comentariu pentru Magazin online Samsonite Romania

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Magazin online Samsonite Romania sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul