Director web

Invitatii nunta Bucuresti

Invitatii nunta Bucuresti Suntem de parere ca invitatiile pe care le alegeti pentru a anunta evenimentele importante din viata dumneavoastra trebuie sa fie de poveste. Pentru ca dorim sa va usuram pregatirile pentru marele eveniment, va punem la dispozitie o gama larga de invitatii originale si personalizate in functie de tematica petrecerii. Daca doriti sa iesiti din banal si sa va personalizati invitatiile intr-un mod si mai inedit, echipa noastra va pune la dispozitie invitatii caligrafice, insotita de miciile detalii vintage. De asemenea, scrisoarea caligrafica este o idee nemaipomenita daca doriti sa le transmiteti celor dragi un gand frumos. In atelierul nostru cu siguranta veti gasi invitatiile potrivite indiferent ca sunt invitatii pentru nunta, botez, invitatii caligrafice sau invitatii hand made.

  • Cuvinte cheie: Invitatii nunta, invitatii botez,invitatii hand made, invitatii nunta bucuresti, invitatii caligrafice, invitatii evenimente, scrisori caligrafice, invitatii scrise de mana

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Invitatii nunta Bucuresti'. Administratorii http://invitatiidepoveste.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Invitatii nunta Bucuresti'. Administratorii http://invitatiidepoveste.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://invitatiidepoveste.ro/
  • Telefon: 0735176147
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa: Strada Tina Petre,nr3,

Nici un comentariu pentru Invitatii nunta Bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Invitatii nunta Bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul