Director web

Dj nunta Bucuresti

Dj nunta Bucuresti Cu peste 5000 de evenimente si 15 ani de experienta in acest domeniu, compania BG Events Production S.R.L. creeaza si organizeaza cu profesionalism orice tip de eveniment (dj nunti, dj botezuri, dj petreceri private, dj aniversari, dj lansari, conferinte, congrese, simpozioane, concerte live). In toti acesti ani ne-am ridicat la cele mai inalte standarde organizand de la zile onomastice, petreceri corporatiste, nunti, botezuri, concerte si pana la petreceri aniversare ale marilor brand-uri din Romania, venind in intampinarea clientului cu servicii complete de SONORIZARE DJ, EFECTE SPECIALE, ARTISTI, FORMATII, SERVICII DE FOTOGRAFIE SI VIDEO, totul venind in sprijinul clientului. Fiecarui client ii este destinata o echipa de profesionisti adegvata tipului de eveniment , astfel am reusit sa depasim asteptarile clientilor, fiind constienti de faptul ca un client multumit aduce la randul lui alti clienti. BG EVENTS PRODUCTION CREEAZA MOMENTE MAGICE PENTRU CA TU SI APROPIATII TAI SA AVETI AMINTIRI DE NEUITAT!

  • Slogan: Muzica face diferenta!
  • Cuvinte cheie: sonorizare dj bucuresti, dj bucuresti, dj nunta bucuresti, dj evenimente bucuresti

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Dj nunta Bucuresti'. Administratorii http://www.bgevents.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Dj nunta Bucuresti'. Administratorii http://www.bgevents.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.bgevents.ro
  • Telefon: 0770100544
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Drumul Sarii 22

Nici un comentariu pentru Dj nunta Bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Dj nunta Bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri