Director web

dj nunta constanta

dj nunta constanta Urmeaza sa va uniti destinul alaturi de persoana iubita, sa impartasiti sentimentele unui legamant pentru viitor, sa impartiti energie si bucurie alaturi de prieteni, sa savurati succesul alaturi de colegi sau partenerii de afaceri, toate in cadru unei petreceri de neuitat? Atunci www.nuntadj.ro va sta la dispozitie, pentru a da o nota calda, de romantism si euforie oricarei petreceri. Experienta de peste 11 ani ii confera lui Dj Michael posibilitatea sa se diferentieze de ceilalti dj printr-o vasta experienta, un portofoliu generos, cat si satisfactia realizarilor celor mai bune petreceri si aprecierea pe plan profesional. Pentru a veni in intampinarea dorintelor tuturor clientilor am transformat orice petrecere intr-un adevarat show oferind: * Diversitate in genuri muzicale * Streaming Live * Previzualizare photo - cu ajutorul fotografului de la evenimentul respectiv vom putea afisa pe ecranul de proiectie poze ale evenimentului din respectiva zi * Karaoke * Pentru a anima atmosfer

  • Slogan: dj botezconstanta
  • Cuvinte cheie: dj nunta constanta, dj nunti constanta, dj constanta

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'dj nunta constanta'. Administratorii http://www.nuntadj.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'dj nunta constanta'. Administratorii http://www.nuntadj.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.nuntadj.ro
  • Telefon: 0722644318
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru dj nunta constanta

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul dj nunta constanta sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul