Director web

Trupe coveruri nunta Formatii coveruri nunta

Trupe coveruri nunta  Formatii coveruri nunta Trupe cover.ro reprezinta un proiect destinat evenimentelor private, precum petreceri corporate, de firma, nunti, botezuri s.a. Ne propunem sa venim in sprijinul clientilor nostri cu cele mai bune oferte si cele mai tari trupe de cover, formatii primire si artisti. In acelasi timp dorim sa sprijinim trupele si artistii implicati in proiect, pentru o promovare cat mai eficienta. Asadar un concept menit sa ajute ambele parti, atat clientii cat si artistii. La noi veti gasi cu siguranta solutii concrete pentru dorintele si exigentele dvs, atat din punct de vedere al prestatiei impecabile a artistilor cat si din perspectiva financiara. Impreuna vom crea pachete optimizate special create, in functie de dorintele dvs. Suntem o echipa de tineri cu o experienta de peste 8 ani in organizarea evenimentelor. Ne face placere ceea ce facem si credem cu tarie ca fiecare eveniment in parte este unic, de aceea ne dorim ca acesta sa fie o reusita.

  • Slogan: Trupe cover.ro va prezinta cele mai tari trupe de cover,artisti si formatii pentru primirea invitatiilor.
  • Cuvinte cheie: trupe cover,cover band nunta, trupe coveruri nunta,trupa coveruri nunta,formatii coveruri nunta, formatie coveruri nunta

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Trupe coveruri nunta Formatii coveruri nunta'. Administratorii http://www.trupecover.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Trupe coveruri nunta Formatii coveruri nunta'. Administratorii http://www.trupecover.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.trupecover.ro
  • Telefon: 0721230618
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Bucuresti

Nici un comentariu pentru Trupe coveruri nunta Formatii coveruri nunta

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Trupe coveruri nunta Formatii coveruri nunta sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri