Director web

Agentie de turism Sunrise Holidays

Agentie de turism Sunrise Holidays Infiintata in 2014, agentia SUNRISE HOLIDAYS alege pentru sufletul tau dimineti insorite in vacante de poveste, destinatii perfecte de care va veti bucura si unde veti petrece clipe de neuitat. Ofertele prezentate nu sunt singurele disponibile, clientul avand posibilitatea de a-si crea propria vacanta in functie de preferinte si buget. Aveti incredere in noi! Dati-ne voie sa ne ocupam de vacantele dumneavoastra si va asiguram ca nu veti regreta! Va rugam sa ne contactati si sa ne transmiteti cererea dumneavoastra. Va asiguram ca in cel mai scurt timp veti primi oferta visata pentru ca motto-ul agentiei noastre este “Soarele rasare (SUNRISE) oriunde in lume…trebuie doar sa alegi sa mergi in vacante (HOLIDAYS), weekend-uri, excursii cu agentia noastra.” Ceea ce ne caracterizeaza este profesionalismul si dorinta de a va oferi clipe de neuitat. A-i face pe oameni fericiti este munca noastra ! Fii destept si alege corect: dimineti cu SUNRISE in HOLIDAYS de poveste!

  • Cuvinte cheie: agentie, turism, sunrise, holidays, excursii, vacante, relaxare, bilete, bilete de avion, pachete, pachete turistice, autocar

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Agentie de turism Sunrise Holidays'. Administratorii http://www.sunriseholidays.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Agentie de turism Sunrise Holidays'. Administratorii http://www.sunriseholidays.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.sunriseholidays.ro
  • Telefon: 0217955309
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Bd. Magheru, nr.29, et.1, ap.3, sector 1, Bucuresti

Nici un comentariu pentru Agentie de turism Sunrise Holidays

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Agentie de turism Sunrise Holidays sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri