Director web

Cazare Bran Hotel Flo Mary

Cazare Bran Hotel Flo Mary HOTEL FLOMARY va invita sa-i fiti oaspeti intr-un mediu primitor si linistit, care combina armonios rusticul cu dotarile moderne si elegante. HOTEL FLO' MARY un loc in care grupul tau de prieteni sau colaboratorii si partenerii de afaceri pot lucra, se pot distra sau pur si simplu se pot odihni. Locatia este ideala pentru organizarea de evenimente teambuilding, training-uri , petreceri private sau petreceri de firma. HOTEL FLO\'MARY VA dispune de 18 camere dintre care: 9 camere duble , 1 camera tripla, 6 apartamente cu 2 camere si 2 apartamente cu 3 camere,capacitatea de cazare a hotelului fiind de 57 locuri. Camerele hotelului dispun de mobilier ,dotari si decoratiuni care ofera confort,eleganta,dar si eficienta in exploatarea utilitatilor si spatiului. Facilitatile camerelor: cartela pentru lumina, minibar, plasma LCD, telefon, baie proprie, internet wireless, room service, Jacuzzi.

  • Slogan: HOTEL FLO\'MARY va invita sa-i fiti oaspeti intr-un mediu primitor si linistit, care combina armonios rusticul cu dotarile moderne si elegante.
  • Cuvinte cheie: cazare bran,hoteluri bran,oferte munte, cazare hoteluri, oferte sejur,

Stiri si noutati

Oferte si anunturi

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.hotelflomary.ro
  • Telefon: 0736/034123
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Brasov
  • Localitate: Bran
  • Adresa: Str. Cavaler Ioan de Puscariu, nr. 76

Nici un comentariu pentru Cazare Bran Hotel Flo Mary

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cazare Bran Hotel Flo Mary sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri