Director web

Cazare ieftina la Voineasa la Pensiunea Lazar

Cazare ieftina la Voineasa la Pensiunea Lazar Cazare la cele mai mici tarife din Voineasa la conditii de 3 stele. Pensiunea Lazar este intr-un cadru rustic, placut si linistitor in care natura se imbina cu cantecul padurii, apelor si al pasarilor. Aceste locuri de neuitat vor ramane in sufletele dumneavoastra cu nostalgia reintoarcerii. Pensiunea Lazar de 3*** dispune de: Un total de 26 de locuri de cazare din care: - 4 camere triple, - 5 camere duble, - 1 aparament semidecomandat, toate camerele sunt dotate cu televizoare, internet wireless, mobilier modern, paturi cu saltele superortopedice, balcon si grup sanitar, locuri de parcare, un foisor pentru destinderea turistilor, doua gratare, spatiu pentru foc de tabara, ponton pentru plaja si pescuit, bancute si loc de joaca pentru copii dotat cu o trambulina, topogan, groapa de nisisp, masa de tenis si leagane.

  • Cuvinte cheie: Pensiunea Lazar, Cazare la Voineasa, cazare ieftina Voineasa, Turism Voineasa, cazare ieftina la Voineasa cu servicii suplimentare gratuite, preturi speciale Voineasa, cazare la Pensiunea lazar

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cazare ieftina la Voineasa la Pensiunea Lazar '. Administratorii http://www.pensiunealazar.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cazare ieftina la Voineasa la Pensiunea Lazar '. Administratorii http://www.pensiunealazar.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.pensiunealazar.ro
  • Telefon: 0735330232
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Valcea
  • Localitate: Voineasa
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Cazare ieftina la Voineasa la Pensiunea Lazar

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cazare ieftina la Voineasa la Pensiunea Lazar sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri