Director web

Pensiunea Milenium Residence - Cazare Pensiune Bran

Pensiunea Milenium Residence - Cazare Pensiune Bran Pensiunea Milenium Residence se incadreaza in categoria ,,pensiuni cu farmec” detasandu-se printr-o atentie sporita acordata clientilor prin servicii de exclusivitate si complete. Aceasta este recomandata pentru: – vacante cu familia; – grupuri de prieteni; – turism activ sau naturist in mijlocul naturii perfect integrate in mediul ambiental avand la dispozitie toate facilitatile necesare; – intalniri de afaceri. – Pentru socializare, odihna activa si petrecerea timpului intr-o zona linistita cu atractii turistice ce au devenit un simbol in Bran. Construita in anul 2000, vila pensiune ofera modernism si confort intr-un leagan al turismului romanesc, intr-un cadru natural deosebit, in zona turistica Bran.

  • Slogan: Cine VINE la Pensiunea Milenium-Residence, REVINE mereu!
  • Cuvinte cheie: Pensiune, cazare Bran, vila la Bran, cazare la pensiune, Brasov, Vila Bran, Cazare pensiune, Transilvania

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Pensiunea Milenium Residence - Cazare Pensiune Bran'. Administratorii http://pensiuneamilenium.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Pensiunea Milenium Residence - Cazare Pensiune Bran'. Administratorii http://pensiuneamilenium.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://pensiuneamilenium.ro/
  • Telefon: 0740025585
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Brasov
  • Localitate: Bran
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Pensiunea Milenium Residence - Cazare Pensiune Bran

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Pensiunea Milenium Residence - Cazare Pensiune Bran sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri