Director web

Popasulregelui.ro

Popasulregelui.ro Hotelul Popasul Regelui este situat pe drumul national DN67C numit Transalpina sau Drumul Regelui,care pleaca din orasul Sebes, judetul Alba si ajunge pana in Novaci, judetul Gorj. Soseaua Transalpina este cea mai spectaculoasa si mai salbatica sosea din Romania, precum si cea mai inalta,ajungand la o altitudine de 2145m la Pasul Urdele, cu peisaje care iti taie respiratia. Transalpina este soseaua unde poti atige norii!!!

  • Cuvinte cheie: cazare Transalpina, cazare Valea Sebesului, cazare Sureanu, cazare Luncile Prigoanei, cazare ski Sureanu, team building la munte, team building Transalpina, petreceri firme la munte

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Popasulregelui.ro'. Administratorii http://www.popasulregelui.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Popasulregelui.ro'. Administratorii http://www.popasulregelui.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.popasulregelui.ro/
  • Telefon: 0740084644
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Alba
  • Localitate: Sebes
  • Adresa: Sebes, str. Traian, nr. 1A, jud. Alba

Nici un comentariu pentru Popasulregelui.ro

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Popasulregelui.ro sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri