Director web

Lecții online de Matematică Fizică Chimie

Lecții online de Matematică Fizică Chimie Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme cu lectii de teorie și exercitii rezolvate precum și teste cu indicații ce conțin rezolvarea completă, pe pași, la materiile Matematică, Fizică și Chimie. Lecțiile cuprind materia de gimnaziu și liceu și sunt structurate conform programelor școlare. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței.

  • Cuvinte cheie: lectii matematica, lectii fizica, lectii chimie, teste matematica, teste chimie, teste fizica, lectii online, meditatii online, platforma educationala

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Lecții online de Matematică Fizică Chimie'. Administratorii http://www.lectii-virtuale.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Lecții online de Matematică Fizică Chimie'. Administratorii http://www.lectii-virtuale.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.lectii-virtuale.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Prahova
  • Localitate: Romanesti (Barcanesti)
  • Adresa: Romanesti nr. 388

Nici un comentariu pentru Lecții online de Matematică Fizică Chimie

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Lecții online de Matematică Fizică Chimie sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul