Director web

Studiaza cursuri ale universitatilor din UK in limba engleza

Studiaza cursuri ale universitatilor din UK in limba engleza Universitatea Britanica aduce tinerilor romani sansa de a studia cursuri ale universitatilor din Marea Britanie aici in Romania. Cursuri de licenta BA - Bachelor of Arts (Hons) si BSC - Bachelor of Sciences (Hons). Predare si metodologie moderna. Acestea sunt cursuri ale universitatilor din Marea Britanica. Cursurile se tin exclusiv in limba engleza. Durata programului este intre 3 si 6 ani. Preturi accesibil. Inscrieri pentru anul 2017-2018.

  • Cuvinte cheie: cursuri in limba engleza, cursuri licenta in engleza, cursuri licenta bsc, cursuri in engleza, cursuri universitare anglia, cursuri anglia

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Studiaza cursuri ale universitatilor din UK in limba engleza'. Administratorii http://www.universitateabritanica.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Studiaza cursuri ale universitatilor din UK in limba engleza'. Administratorii http://www.universitateabritanica.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Studiaza cursuri ale universitatilor din UK in limba engleza

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Studiaza cursuri ale universitatilor din UK in limba engleza sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul