Director web

Scoala de Detectivi

Scoala de Detectivi Scoala Confident organizeaza cursuri de specializare pentru detectivi particulari. Cursul dureaza 3 luni. Pret 1600 lei. Curs in Bucuresti Experienta de viata si profesionala pe care o poti dobandi in aceasta profesie, cu greu poate fi acumulata intr-un alt domeniu. Si nu este data doar de provocarile traite in misiunile/activitatile inedite indeplinite, de numeroasele ocazii de deplasare, de a vedea locuri si medii noi si de a cunoaste diversi oameni, dar si de numeroasele contacte umane, de viata în colectivitate si lucrul in echipa, de prieteniile noi si solide bazate pe camaraderie si solidaritate umana. Toate acestea duc aventura si ineditul in viata oricarui tanar dornic de a-si depasi limitele si de a trai viata din plin.

  • Cuvinte cheie: scoala de detectivi, detectivi particulari, cursuri detectivi particulari, curs detectivi, cursuri detectiv, scoala de detectivi particulari, scoala confident

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Scoala de Detectivi'. Administratorii http://www.scoaladedetectivi.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Scoala de Detectivi'. Administratorii http://www.scoaladedetectivi.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.scoaladedetectivi.ro
  • Telefon: 0723053060
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 4
  • Localitate: Bucuresti - Sector 4
  • Adresa: Soseaua Oltenitei, nr 225a

Nici un comentariu pentru Scoala de Detectivi

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Scoala de Detectivi sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul