Director web

Calificare profesionala Lira Cop Creativ

Calificare profesionala Lira Cop Creativ Educatia si formarea profesionala prezinta un nivel ridicat de studiu multidisciplinar, inclusiv cunostinte de psihologie, sociologie, antropologie, stiinte politice, economie, istorie si altele. Viitorii educatori si formatori ar trebui sa se gandeasca critic si creativ la procesul de predare si la locul sau in societate. In plus fata de profesia de profesor, elevii sunt pregatiti sa lucreze in cercetarea educationala, precum si in elaborarea si organizarea politicilor. Ei obtin cunostinte avansate pe teme precum: teoria invatarii, designul instructiv, metodele de instruire, tehnologiile de invatare, furnizarea de cunostinte, metodele de evaluare.

  • Cuvinte cheie: curs formator Bucuresti, curs somelier Bucuresti, cursuri formare profesionala

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Calificare profesionala Lira Cop Creativ'. Administratorii http://cursuricalificareprofesionala.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Calificare profesionala Lira Cop Creativ'. Administratorii http://cursuricalificareprofesionala.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Calificare profesionala Lira Cop Creativ

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Calificare profesionala Lira Cop Creativ sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul