Director web

Flying Colours - Centru de Limba Engleza

Flying Colours - Centru de Limba Engleza Organizam cursuri de limba engleza generala pentru copii, adolescenti si adulti si pregatim pentru examenele Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS) si TOEFL pentru ca asta stim sa facem cel mai bine. Majoritatea profesorilor nostri au o experienta de peste 10 ani. Grupele noastre sunt formate din maxim 6 cursanti, suficient de putini cat sa fie timp pentru toti; suficient de multi cat sa cream lectii interactive si vesele. Suntem parteneri British Council in pregatirea pentru examenele Cambridge si centru de pretestare recunoscut de Cambridge English. Suntem atat de increzatori in ceea ce facem incat iti returnam taxa de inscriere daca iti recomandam un examen de engleza pe care nu il promovezi.

  • Slogan: Credem ca invatarea limbii engleze este usoara, iar cursantii nostri sunt de acord cu noi. Cum reusim asta? Simplu: We love teaching English!
  • Cuvinte cheie: cursuri engleza copii, cursuri engleza adulti, cursuri engleza companii, cursuri examene engleza, conversatie engleza, tabere engleza copii,cursuri de vara

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Flying Colours - Centru de Limba Engleza'. Administratorii http://www.flyingcolours.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Flying Colours - Centru de Limba Engleza'. Administratorii http://www.flyingcolours.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.flyingcolours.ro
  • Telefon: 0757 029 794
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 2
  • Localitate: Bucuresti - Sector 2
  • Adresa: Str. Iancu Cavaler de Flondor, nr. 7

Nici un comentariu pentru Flying Colours - Centru de Limba Engleza

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Flying Colours - Centru de Limba Engleza sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul