Director web

Proform Office Timisoara - Cursuri de Formare Profesionala

Proform Office Timisoara - Cursuri de Formare Profesionala Cursuri in domeniul SSM si Resurse Umane organizate la Timisoara. Cursuri autorizate, cu certificate de absolvire emise de Ministerul Muncii si Educatiei – valabile national si comunitar european. Ne propunem sa contribuim la cresterea profesionalismului si dezvoltarea carierei cursantilor si implicit la dezvoltarea solida si sigura a afacerii colaboratorilor nostri.

  • Cuvinte cheie: cursuri, securitate, sanatate, munca, autorizat, inspector, formare, profesionala, riscuri, ministerul, timisoara, organizare, ore, angajare, resurse umane, loc de munca

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Proform Office Timisoara - Cursuri de Formare Profesionala'. Administratorii http://www.proformoffice.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Proform Office Timisoara - Cursuri de Formare Profesionala'. Administratorii http://www.proformoffice.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.proformoffice.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Timis
  • Localitate: Timisoara
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Proform Office Timisoara - Cursuri de Formare Profesionala

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Proform Office Timisoara - Cursuri de Formare Profesionala sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri