Director web

Revista Contemporanul

Revista Contemporanul Revista Contemporanul, infiintata in 1981, este o publicatie nationala de cultura, politica si stiinta, in paginile careia se gasesc cele mai proaspete stiri privind evenimentele culturale, sociale si politice din Romania si din strainatate. De asemenea, veti fi la curent cu aparitiile editurii Contemporanul, care va pune la dispozitie un protofoliu variat de carti de calitate, atat romane si carti de beletristica, cat si volume de filosofie, eseu, poezie si arta. Contemporanul promoveaza cultura, democratia si libertatea de exprimare.

  • Cuvinte cheie: revista, contemporanul, abonamente, revista electronica, presa, carte, carti, ebooks, dictionare, enciclopedii, biblioteca, jurnal, roman, manuale, beletristica, albume

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Revista Contemporanul'. Administratorii http://www.contemporanul.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Revista Contemporanul'. Administratorii http://www.contemporanul.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.contemporanul.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Revista Contemporanul

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Revista Contemporanul sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul