Director web

Revista Punctul critic

Revista Punctul critic Punctul critic – revistă de diagnoză socială, politică şi culturală Originalitatea și interesul pe care publicația o prezintă, provine din sincretismul sumarelor, acestea fiind realizate de autori provenind atât din domeniul cercetării directe a fenomenelor abordate, din mediul academic și universitar, cât și din mediul cultural-artistic - un tablou corect al realității economice, sociale și culturale din țară. Publicarea unor personalități din străinatate care tratează teme de interes internațional sau românesc aduce elementul de noutate și factorul de comparație atât de necesar unui progres intelectual real.

  • Cuvinte cheie: revista, punctul critic, abonamente, revista electronica, presa, carte, carti, ebooks, dictionare, enciclopedii, biblioteca, jurnal, roman, manuale, beletristica, albume

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Revista Punctul critic'. Administratorii http://www.punctulcritic.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Revista Punctul critic'. Administratorii http://www.punctulcritic.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.punctulcritic.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judetul nu a fost specificat.
  • Localitatea nu a fost specificata.
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Revista Punctul critic

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Revista Punctul critic sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul