Director web

Sarcina atipica cu pericol pentru mama si fat.

Sarcina atipica cu pericol pentru mama si fat. Cazurile de sarcina extrauterina sunt destul de rare si reprezinta mai putin de 2% din sarcinile normale. In cazul in care nidatia sau implantarea ovulului fertilizat se realizeaza in trompa uterina si nu in uter, se numeste sarcina ectopica. in anumite cazuri acest tip de sarcina poate pune in pericol viata mamei dar si a copilului. Citeste detalii pe siteul copilul.ro!

  • Slogan: educatie si sanatate
  • Cuvinte cheie: sarcina ectopica, sarcina extrauterina, sarcina atipica

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Sarcina atipica cu pericol pentru mama si fat.'. Administratorii http://www.copilul.ro/sarcina/probleme-sarcina/Totul-despre-sarcina-ectopica-a3012.html pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Sarcina atipica cu pericol pentru mama si fat.'. Administratorii http://www.copilul.ro/sarcina/probleme-sarcina/Totul-despre-sarcina-ectopica-a3012.html pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Sarcina atipica cu pericol pentru mama si fat.

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Sarcina atipica cu pericol pentru mama si fat. sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri