Director web

Desene de colorat si planse educative

Desene de colorat si planse educative Pe site-ul nostru gasiti planse de colorat cu personaje din povesti sau din desene animate, planse educative potrivite pentru dezvoltarea inteligentei si imaginatiei copiilor. Desenele de colorat sunt impartite pe categorii: personaje din desene animate, animale (domestice, salbatice, pasari, pesti, reptile, insecte), natura (anotimpurile, primavara, vara, toamna, iarna), sarbatori (Pasti, Halloween, Craciun). Plansele educative cuprind: invatarea alfabetului, animalelor, culorilor, formelor, matematica, engleza.

  • Cuvinte cheie: planse, desene, colorat, educative, copii, gradinita, animale, domestice, salbatice, pasari, pesti, insecte, natura, anotimpuri, animate, sarbatori, pasti, craciun

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Desene de colorat si planse educative'. Administratorii http://planse-desene-colorat.com pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Desene de colorat si planse educative'. Administratorii http://planse-desene-colorat.com pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://planse-desene-colorat.com
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Caras-Severin
  • Localitate: Berliste
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Desene de colorat si planse educative

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Desene de colorat si planse educative sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri