Director web

Job pentru fete sau modele pentru studio videochat

Job pentru fete sau modele pentru studio videochat Studio videochat situat in Bucuresti - Paradise Studio, angajam modele sau fete pentru videochat, experienta nu este necesara, oferim trainig si pregatire profesionala. Studio videochat de 5 stele, locatie exclusivista, decor deosebit. Angajare modele si fete videochat pentru un job cu beneficii extraordinare: videochat 100% legal, asigurare medicala privata, bonusuri saptamanale, cazare graturita si program flexibil la alegere. Te asteptam la Paradise Studio.

  • Cuvinte cheie: angajare modele videochat, angajari fete videochat Bucuresti, Job studio videochat, studio videochat Bucuresti

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Job pentru fete sau modele pentru studio videochat'. Administratorii http://paradise-studio-videochat.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Job pentru fete sau modele pentru studio videochat'. Administratorii http://paradise-studio-videochat.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://paradise-studio-videochat.ro
  • Telefon: 0786 994 300
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 2
  • Localitate: Bucuresti - Sector 2
  • Adresa: Parcul Circului, Str judetului

Nici un comentariu pentru Job pentru fete sau modele pentru studio videochat

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Job pentru fete sau modele pentru studio videochat sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul