Director web

Forum PC

Forum PC Comunitatea PC Troubleshooting va ofera sfaturi, tutoriale personalizate, precum si ultimele noutati din domeniul IT. Forumul are o vechime de 6 ani si trateaza discutii ce fac referire la cele mai populare sisteme de operare existente (Windows, Mac, Linux, iOS si Android), aplicatii software, configurare si depanare sistem, hardware, mobile si telecomunicati, jocuri pe PC, telefoane mobile si pe console, dezvoltare web, cat si la partea de dezvoltare personala, timp liber, distractie si funny zone.

  • Cuvinte cheie: pc troubleshooting, comunitate, forum it, asistenta it, software, hardware, jocuri, suport gratuit, ajutor probleme, tutoriale, stiri it

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Forum PC'. Administratorii http://pctroubleshooting.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Forum PC'. Administratorii http://pctroubleshooting.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://pctroubleshooting.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 5
  • Localitate: Bucuresti - Sector 5
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Forum PC

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Forum PC sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri