Director web

Jocuri de gatit

Jocuri de gatit Va asteptam cu o colectie numeroasa de jocuri de gatit pentru copii. Cei mici vor intra in pielea unor bucatari, ospatari, vanzatori si multe alte roluri pe care si le vor alege. Vor avea ocazia sa se transforme in personajele indragite de ei din desene animate sau din numeroasele povesti. Jocurile de gatit au un mare impact asupra dezvoltarii intelectuale, emotionale si nu in ultimul rand educationale, dat fiind faptul ca numeroase jocuri de gatit sunt realizate dupa retete si traditii originale. Ii invitam pe toti copii si nu numai, cei mari pot lua parte si ei pentru a petrece timpul liber intr-un mod distractiv. Le uram distractie placuta.

 • Slogan: Jocuri pentru toate varstele
 • Cuvinte cheie: jocuri de gatit, jocuri gatit, jocuri de fete, jocuri de facut mancare

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Jocuri de gatit'. Administratorii http://www.ejocurigatit.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Jocuri de gatit'. Administratorii http://www.ejocurigatit.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

 • Adresa URL: http://www.ejocurigatit.ro/
 • Telefon: 0771637030
 • Numarul de fax nu a fost specificat.
 • Judet: Bucuresti - Sector 1
 • Localitate: Bucuresti - Sector 1
 • Adresa nu a fost specificata.

Un comentariu pentru Jocuri de gatit

 • Aceste jocuri imi plac foarte mult

  Unele dintre aceste jocuri imi plac foarte mult iar copiii mei, in special fata mea nu se mai dezlipeste de la calculator ceea ce ma face sa impun niste reguli vis-a-vis de acest lucru. Si cum spuneam unele dintre aceste jocuri pe care le-am urmarit si eu din curiozitate sunt realizate chiar dupa retete originale, mai ales cele de facut prajituri, spun asta din experienta propie de cofetar, am ramas uimita cand am vazut ca se respecta chiar gramajul pentru fiecare reteta in parte, i-am spus fetei mele daca mai continua asa o sa ma ajunga din urma si am sa o numesc cofetar chief.

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Jocuri de gatit sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri