Director web

Download cs 1.6 counter-strike

Download cs 1.6 counter-strike Counter-Strike prescurtat CS este un joc cu impuscaturi dezvoltat de Valve si distribuit prin platforma Steam. Jocul a suferit multe modificari de la modul half-life dar are si expansiuni ca Source, Conditon Zero si mai nou Global Offensive. In joc se regasesc doua echipe care lupta pentru indeplinirea obiectivelor proprii. Cele doua echipe sunt Tero si Counter, ele au misiuni diferite. Obiectivele ambelor echipe difera la harta de joc.Pe hartile cu bomba counteri trebuie sa dezamorseze bomba iar teroristii sa o planteze si sa o mentina. Pe cele cu ostatici counterii trebuie sa salveze ostaticii iar terostii sa ii impiedice sa faca acest lucru. Runda se termina atunci cand o echipa isi termina obiectivul/misiunea sau elimina toti membrii din echipa inamica.

  • Slogan: Vrei sa te distrezi ? Aici e locul
  • Cuvinte cheie: Download cs 1.6, download cs, download counter-strike

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Download cs 1.6 counter-strike'. Administratorii http://www.download-cs.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Download cs 1.6 counter-strike'. Administratorii http://www.download-cs.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Download cs 1.6 counter-strike

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Download cs 1.6 counter-strike sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri