Director web

Salon de frizerie canina si felina Blupet.ro

Salon de frizerie canina si felina Blupet.ro Blu Pet este salonul de cosmetica si frizerie canina – felina din Bucuresti unde prietenii necuvantatori primesc rasfatul meritat intr-un mediu relaxant. Salonul nostru este conturat de cateva idei esentiale cum ar fi calitatea, profesionalismul, blandetea si corectitudinea. Adaugati pasiune si dedicare si veti obtine echipa Blu Pet. Servicii: tuns, spalat, coafat, curatare urechi, taiat unghii, vidarea glandelor, periat, pet taxi, blu pet paint, improspatarea respiratiei.

  • Cuvinte cheie: Salon cosmetica canina,salon cosmetica felina,salon cosmetica pisica,tuns animale,frizerie caine,frizerie pisica,tuns caine,tuns pisica,spalat caine,spalat pisica,coafat caine,coafat pisica,curatare

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Salon de frizerie canina si felina Blupet.ro'. Administratorii http://www.blupet.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Salon de frizerie canina si felina Blupet.ro'. Administratorii http://www.blupet.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.blupet.ro
  • Telefon: 0731878979
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 2
  • Localitate: Bucuresti - Sector 2
  • Adresa: Strada Badea Cartan, nr. 67(intersectie cu Sos. Stefan Cel Mare)Sector 2, Bucuresti

Nici un comentariu pentru Salon de frizerie canina si felina Blupet.ro

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Salon de frizerie canina si felina Blupet.ro sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri