Director web

Tratament naturist cancer si detoxifiere cu pelin

Tratament naturist cancer si detoxifiere cu pelin DrHuldaClark promoveaza si distribuie produse naturiste cu rol in detoxifierea si deparazitarea organismului, prevenirea si combaterea cancerului prin dobandirea unui sistem imunitar puternic si un stil de viata mai sanatos. Tinctura din coaja de nuca neagra si capsulele de pelin au rolul de a distruge parazitii adulti impreuna cu larvele acestora, in timp ce capsulele de cuisoare le distrug ouale. Este deosebit de important sa distrugeti parazitii in toate stadiile de dezvoltare. Pelinul (wormwood) in traducere libera "lemnul viermelui" si cuisoarele (cloves) sunt cunoscute si folosite inca din antichitate pentru proprietatile lor antiparazitare.

  • Cuvinte cheie: tratare cancer, varizapper, varigamma, zapicator, silver smart, water maker mini, ozonator, zincrometru, hulda clark, dr hulda clark, tinctura nuca neagra, pelin, cuisoare, arginina, ornitina, capsule

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Tratament naturist cancer si detoxifiere cu pelin'. Administratorii http://www.drhuldaclark.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Tratament naturist cancer si detoxifiere cu pelin'. Administratorii http://www.drhuldaclark.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.drhuldaclark.ro
  • Telefon: 0740.195.951
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Suceava
  • Localitate: Suceava
  • Adresa: str. Bistritei 7B

Nici un comentariu pentru Tratament naturist cancer si detoxifiere cu pelin

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Tratament naturist cancer si detoxifiere cu pelin sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri